Till fjälls med Ottosson&Ottosson?

Publicerat den: 25 februari 2014

TaijiBlogg

Min hjärna hittar ständigt på nya projekt. Idéerna ploppar upp vare sig jag sover eller är vaken. Då och då – kanske lite väl ofta – får jag för mig att jag ska förverkliga en eller annan av dem. Som nu.
De senaste åren har jag allvarligt funderat på om det inte är dags för oss att lansera en fjällvistelse med Lugn av naturen-tema. Dagar då Ottosson&Ottosson erbjuder det mest energigivande och avslappnande program som vi kan tänka ut på skönast tänkbara plats. Tänkbara resmål har dryftats. Tankar har stötts och blötts. Inspiration har inhämtats från Grövelsjön och Lars Zika (reportage kommer i Turist före sommaren), Carina Smedberg, Åsa Nord, Liselotte Abel och alla möjliga andra driftiga arrangörer av diverse natursköna aktiviteter.
Resultatet är att vi nu har inlett ett samarbete med Anna och Micke på anrika STF Kolåsens fjällstation vid kanten av Skäckerfjällen i Jämtland.
Tada!

Lugn av naturen med qigong
Naturnjutning, lägereldar och allmänt fjällgemyt i dagarna fyra (och en kväll): 13–17/8. Grundlig info finns på förstasidan på ottossonochottosson.se. Kolla boendealternativ och Kolåsenbilder på www.kolasen.se

Så där ja.

(Bilden är från när jag gjorde tai chi på Suljätten, med utsikt mot Skäckerfjällen, i somras.)

blog comments powered by Disqus